Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Ibland blir det fel!!!

Igår så hade vi som sagt en fixar dag!!! Lådor skulle packas, studsmattor monteras ner och annat tjafs!! Kände mig inte riktigt hundra men ignorerade det hela och stoppade i mig lite alvedon!!

Efter en dag i arbetskläder så gick vi till affären för att styra lite lördags middag!

image

Blev bruschetta och tryffel salami till förrätt!

image

Och oxfilé med ugnsrostad potatis och kantarellsås till huvudrätt! Niclas och jag hade planerat allt i minsta detalj! Vi åt förrätten tillsammans med barnen när dom fick sin kvällsmat! Sen skulle vi natta dom för att kunna äta huvudrätten framför så mycket bättre! Allt gick enligt plan barnen som kvart i åtta och jag la upp maten på tallrikarna och i samma sekund som vi satte oss ner började Bianca vråla!!! Hon gråter väldigt sällan så det var lite chockartat! Stackarn höll på i två timmar så vi fick slänga i oss maten i etapper och missade väl i princip hela programmet eftersom hon väckte wince också! Tre bajskorvar senare hade hon lugnat ner sig och då gick vi å la oss allihop!!!

image

Vi startade söndagen med pannkaksfrulle och promenad! Typ sista gången vi tar vår gamla runda! Om jag ska vara ärlig så har jag ont i hela kroppen och känner så jävulusiskt att ngt är på g i mig!!! Men alltså på tisdag får vi huset så det går typ inte!!

image

Båda barnen somnade efter typ 100 meter

image

Nu ska vi se till att dom somnar i tid ikväll ! För jag har aldrig längtat så till sängen som nu!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × = 72