Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Inskolning och sjukdom!!


Grått dimmigt och trist ute! Vi kämpar på här hemma då både Niclas och Bianca är dåliga! Alltså jag dör av längtan till våren! Slippa alla infektioner, overaller och slaskiga hallar. Idag har wince vart själv två timmar på förskolan och det gick jätte bra så imorgon går han 9-12 :) alltså nu när jag jämför det gamla dagiset mot det nya så inser jag mer och mer hur jäkla kass det var!!! Jag är så himla glad över det här bytet alltså❤️

image

Lill skruttan är så kass massa feber, snuva tänder och kräk! Jag hoppas innerligt både hon å vi får sova några timmar i natt!! I övrigt rullar ekorr-hjulet på Just nu känner jag mig lite som vädret överlag ni vet grå/trist/dimmig /slaskig och oglammig!!! Man gör det man måste men inget mer! Hoppas det vänder. I helgen kommer mamma och Tommy hit och det känns som en alldeles utmärkt och perfekt aktivitet!!! Prata ta ett glas vin och äta! Nästa vecka när inskolning och förhoppningsvis sjukdomar är borta ska Ja börja träna igen jag lovar på heder och samvete!!!!

Ge MOI

image

Sommar, bubbel och hångel!!!

image

Ge mig fjällbacka

IMG_5933

Sommar båtturer

13720652_10157162507435788_874427654_o

Och skaldjur

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 6 = ett