Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

inspo barnrum.

3462

3470

3878

Jag är i full gång med Wince rum just nu och jag säger bara grått, grått, grått. Klickade hem den här leksaksförvaringen från miniroom.se för ett tag sen och jag älskar den. Men är sugen på dessa prints. tror dom hade passat perfekt nu! visar bilder på rummet sen när det är klart

Puss!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”inspo barnrum.

  1. snygg förvaring!! Perfekt med en grå och neutral som du kan använda någon annan stans sen när Wince är tillräckligt gammal för att säga att han inte vill ha ”den där som mamma valde” 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 6