Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Jag är en av dom!!

BUSTED!! Fan nu är jag officiellt en nattätare! Det är knappt jag minns det här och jag hatar min nya vana mer än ni kan ana! Jag hade ju lovat mig själv att inte bli en såndär tragisk jävel som går runt och rotar och moffar i kylskåpet om nätterna! FY SKÄMS! Nu blir det lås på kylskåpet kan jag säga er! Jag är verkligen deppig nu asså! Fan ta mig om det står en tallrik där imorgon!

20130627-212504.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 1