Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Jag är så stolt över min vackra vän!

Som släppt sin nya låt! Den är grym, du är grym and i love you! gå in på verasky.com 

 

linda josasan

Nu krånglar det såklart med youtubeklipp också http://www.youtube.com/watch?v=Q9cKsgbb2BE&feature=player_embedded men kika bör man annars dör man =) Jag fortsätter med att ligga här i fosterställning och prutta!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sex = 1