Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Jobba på relationen

Ikväll ska vi på dejt på KOKA gamla kök och vin? om jag inte är ute och cyklar nu. Bara jag och min man, vi kanske möter upp lite kompisar senare men först ska vi bli fnittriga och kåta  Så kanske man inte får skriva men ni fattar ju också att man måste hotta till relationen lite ibland, jobba på det, göra saker och framförallt släppa på alla måsten och bara umgås på tu man hand. Vi har vart ifrån varandra väldigt mycket senaste tiden och har det inte vart flyttlass som packats så har det varit brädor som spikats eller plankor som målats så vidare mycket ”fritid” har det inte varit.

Därför lämnar vi bort Wince till Farmor och Farfar och så leker vi unga och vilda. Lätt för mig att säga nu, vi kanske ligger och sover i våra sängar kl 21.00.

Niclas är i duschen och här sitter jag fast jag egentligen borde packa en väska till miniman, så jag sätter igång med det och så får ni uppdatering imorgon. PUSS

IMG_6706

IMG_6711

IMG_6712

IMG_6716

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = fem