Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Jul i mitt hus.

IMG_1847

 

IMG_1845

 

IMG_1846

 

IMG_1850

 

 

IMG_1853

IMG_1860

Nu börjar det ta sig kära vänner. Sista klappen är inslagen och placeringskorten är gjorda. Imorgon ska vi lägga in sillen och lite annat smått och gott men det är ingen som helst stress i ”kannis” En lugn och harmonisk Linda Honkala som bara känner ren och skär lycka. Förresten herregud ni MÅSTE in på podinsagrammen och tävla om ett par as snygga UGG tofflor. Som jag själv vill ha. @tildalindapod där hittar ni tävlingen. Sen så ligger det ett sprillans nytt avsnitt ute på Itunes. Puss på er

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sex = 15