Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Jul på liseberg

IMG_2014

 

IMG_2016

 

Igår så kom vi äntligen till Liseberg och det var hur mysigt som helst. Men vilken kyla jag huttrade benen av mig. När vi kom hem så tände vi en brasa och byggde en koja i whiskeyrummet som jag tvingade hela familjen att sova i. Resultatet en super grinig unge och en man som inte kan röra sig pga ryggont. MESPROPPAR.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + tre =