Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Julmats cravlings i juni.

Regnig dag idag. Hade jag fått välja hade jag nog stannat kvar i sängen och kollat tv hela dagen. Legat i pyjamasbyxorna och käkat rostmackor. Ibland behöver man dagar då man struntar i att dra upp gardinen, då man inte bryr sig om att svara när det ringer eller ens öppna mailen. Fullkomligt stäng  av, ta ledigt och bara hänga lite med sina tankar och funderingar.
MEN även om man vill så kan man inte, speciellt inte när man har barn, det går liksom inte att ligga där i sängen med rostmackorna på magen och chilla. Nej för jobb ska göras, barn ska hämtas,lämnas blöjor ska bytas framtid planeras och vise versa. Idag blev jag dock lite rädd för mig själv för jag ville  inte ha rostmackor i sängen, jag ville ha julmat! Kan bero på  att jag råkade se avsnittet med Emil i Lönneberga då han bjuder alla fattig joner på julbord. Idag var mina Cravlings inte nådiga. Hur får jag tag i ett julbord i Juni? Jag tänker mig salt julskinka med en god senap, inlagd sill, ägghalvor, Janson, brysselkål, julmust aaa men ni kan ju bara tänka er. Frågan är om jag ska anordna en julfest här hemma i kannis och bara ha världens julbord. Surfade in på http://julbordsmaklarna.se/ och lovade mig själv att i år då ska jag äta julbord på lyxrestaurang. Men det funkar inte riktigt än, får vänta ett par månader….Men den som väntar på något gott. Nu tar jag en  rostmacka och drömmer mig bort, så hörs vi senare puss på er.

fikon-_och_valn-tsgriljering_-glutenfri_och_utan_-

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Julmats cravlings i juni.

  1. Skinkan är lätt det bästa asså fy satan så god den är. hahah helt rätt med potatisen, sjukt onödig fyllnad. ha en go dag kraaam

  2. haha, alltså jag har sån jävla craving på julskinka typ HELA december (okej, det brukar vara mer än så). Äter alltid en jävla massa skinka, helt klart det bästa på julbordet. Skulle jag bara få äta EN sak på julbordet så skulle det bli skinkan.
    Och snälla säg att du oxå är en rutinerad julmatsmänniska som struntar i potatisen. Smakar ingenting och tar onödig plats i magen! Haha 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 3 = tre