Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Kalkonmiddag.

IMG_1975

 

IMG_1971

 

IMG_1984

 

IMG_1988Igår åkte vi till svärmarna på den årliga kalkonmiddagen. Hur gott som helst. Jag satt mestadels med en ofantlig matkoma hela kvällen och var tvungen att knäppa upp brallorna för att kunna andas. Idag kör vi en klassisk fixar dag. Jag springer runt i mysbrallor och försöker organisera och fixa medan Niclas är och slänger soppor. Blev ju en heldel efter julen om man säger så. Vårt garage ser ut som kriget. Nu ska vi käka lite julmatsrester börjar bli små trött på det redan. Puss på er

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + = elva