Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Känslor och tårar

IMG_0563

Sista bilden innan Bianca kom!

Det är så roligt för man tänker hela tiden att graviditeten är jobbig och sen kommer den hemska förlossningen MEN efter et när allt är klart då är det bara glass och ballonger. Men kroppen är ju helt trasig, hade glömt bort hur jävligt det är att sitta med blödande bröstvårtor och ett skrikande barn som inte blir mätt av det man har att erbjuda, i ena sekunden har man två droppar, i nästa rinner mjölken till man får feber och sitter med jätte pattar varma som element som nästan kväver den stackars bebisen. Man måste pumpa ut för att det känns som om att dom ska spricka, Japp detta kämpar jag med just nu. AMNINGEN detta känsliga ämne, var nära på att ge upp idag men jag fortsatte. FINNS DET NÅGON BEDÖVNING man kan ta på vårtorna? fy fasen alltså jag har snart inga kvar.

Förrutom febriga tuttar total sömnbrist och ett snitt så är jag faktiskt överjävligt glad över mina två fina älskade barn, och Niclas han är så fin, han servar fixar och donar LOVE YOU

Nu ska jag faktiskt gå och sova Lilla B höll mig vaken heeela natten och jag ser i kors.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

6 reaktioner på ”Känslor och tårar

  1. Åhh tack för alla tips!!!! Smärtan har äntligen börjat släppa och det blöder inte lika mkt så vi kämpar på ❤️❤️

  2. Amningsnapp! En sådan himla befrielse när jag började använda dem! När brösten blev so
    Mest sprängfyllda blev mina vårtgårdar och bröstvårtor så uttänjda att hon inte fick något grepp men det fixade amningsnappen!! Och sedan så gör det ju inte ont alls när man ammar med dem! Iaf slutade det att göra det för mig! Smörj brösten med mjölk när du ammat färdigt och lufta brösten efter om du kan! Detta är alla tips jag fått och jag tycker de hjälpt mig supermycket! Så mysigt att följa din blogg! Massa massa grattis till lilla B hon är
    Ljuvlig!!!! /L

  3. Jag hade med mig Purelan redan till BB som jag använde mig av. Den tyckte jag var jättebra. Gjorde så himla ont i början att amma, satt typ och tog djupa andetag innan bebis skulle börja suga för jag visste vad som komma skulle… MEN det gav med sig allt eftersom. Och Purelan använde jag jättemkt av (speciallt i början). Kämpa på Linda! Stort grattis till bebisen, Så fin hon är Bianca. Och vilka ljuvliga gjort på henne och Wince. stor kram

  4. Purelan funkade ganska bra, gör ju fortfarande ont men bedövar en del :) vill så gärna höra din förlossningsberättelse sen. Och otroligt söt är hon, grattis!! :)

  5. Vet inget om bedövning för tuttarna, men jag använde ”medela” amningsnapp och det var sååååå skönt när vårtorna sprutade mer blod än mjölk

  6. Multi-mam kompresser till bröstvårtorna är superbra! Dom liksom kyler och lindrar det där svidande och brinnande som iallafall jag kände i början! Dom finns på apoteket om du vill testa!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + = 10