Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Klarvaken

Klart jag ligger klarvaken nu mitt i natten när jag sovit i 2 dygn! Min kära man kom hem tidigt idag så att jag kunde få sova ostört och det har räddat mig kan jag säga! Känner mig redan piggare från febern men är fortf dålig! Vet inte om jag fått någon infektion down there eller vad det kan vara för jag har ont och har börjat blöda igen?! Någon som känner igen detta som någon form av post förlossnings åkomma? To much information kanske men det skiter jag i! Niclas trodde det kunde vara äggstockning! Haha jag rynkade på ögonbrynen och frågade va det var för något och det visste han inte men tyckte att det lät bra! Jag frågade om han möjligtvis menade ägglossning alternativt mjölkstockning och det var mycket möjligt att han kunde blandat ihop det lite :) han får creed för att han försöker iallafall! Ne nu börjar lilleman att gny borta i sin säng bäst att jag masar mig dit med lite mat innan det tar hus i helvete! Hoppas ni sover gott imorgon är det fredag! Snälla Gud kan jag inte få vara frisk då pusss

20131025-021238.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fyra = 4