Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Knöl i magen!

image

Idag tog jag mod till mig och ringde vårdcentralen! Har känt en knöl i magen ett tag som jag försökt ignorera men nu gick det inte längre! Ångesten efter att jag googlat knöl i magen vart total!!! Så på tisdag ska jag dit och kolla upp den och det ska faktiskt bli skönt! Tanten i telefon trodde det kunde vara ett bråck?!? Någon med bråck erfarenhet? Jaja kanske idé att spekulera innan jag kollat upp den! Vem vet det kanske är en bajskorv som fastnat på tvären!

image

Idag hade jag besök av två barnmorskor som gjorde en studie på det här med förlossningskontrakt och det känns bra att dom följer upp och framförallt att jag fick vara med och säga ett och annat!! Jag hade kunnat prata på i flera timmar men det var ganska snabbt avklarat! Nu ligger jag i soffan helt slut i både kropp och knopp! Hörs imorgon kompisar

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Knöl i magen!

 1. Hej Malin! Förstår din panik men GE dig aldrig!!! Ligg på tjata gråt ring! Be om att få ett förlossningskontrakt det var jätte bra för mig! Det innebär att du får prova på att börja en förlossning och om du känner att du verkligen inte vill fortsätta så kör dom upp dig för operation! Du få också epiduralen insatt innan dom sätter igång dig etc men prata med din läkare så förklarar dom mer om kontraktet!

  Jag vill bara skicka all styrka till dig och mitt enda tips är som sagt att ligga på så surt att det ska behöva vara så i dagens samhälle stor kraaam och berätta gärna om hur det går för dig kraaaaam

 2. Hjälp! Berätta mer!
  Jag är i månad 6 och lever med skräck!
  Jag ska snart på samtal om detta iom att jag önskar snitt.

  Skräcken har suttit i, i 14 år!!!!!
  Nu vågade jag bli gravid. Men hur får jag snitt?

  Min BM sände remiss till Varberg där tid är bokad på aurora.

  Tipsa! Hjälp! Vad skriver du om ovan?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = arton