Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Kontrakt och brännskador!

Vilken helg vi haft! Inget har gått rätt! Först så blev Bianca sjuk och med det så har hon hållt oss vaken hela nätterna!!! Sen har vi skruvat upp packat och haft oss men inget har stämt! Ja men ni vet! Det började i fredags när jag skulle åka hem från smögen! Regnkaos och dom första 3 milen körde jag i 40 km i timmen! Båda barnen skrek hela resan som vanligtvis tar en timme men nu tog tre pga oväder, olycka och köer! Sen har det bara fortsatt! Gardiner som är för långa, skruvar som är för korta! NOLL sömn och Bla Bla Bla!! Vi avslutade helgen med vad som skulle bli en mysig tacosöndag men istället för det blev det tårar och kaos när wince satte handen på spisplattan och brände sig rätt bra!!!

image

Min älskade fina unge bara grät och grät och hur jag än försökte så fick jag ingen sans på honom! Stackarn har nu stora blåsor på 4 fingrar! Som tur va hade jag någon ”brännskadesalva” som jag kletade på sen fick han en alvedon och hur mycket välling han ville! Nu ligger han och kollar film i sängen fortfarande skärrad men ändå lugn!!! Imorgon får vi nog ta Apoteket en sväng för jag tänker att han behöver något skydd på eller vad tror ni som är proffs!???

image

Innan incidenten var vi i allafall på wince nya förskola och skrev på kontrakt så den 9/1 börjar han och det känns jätte bra :)

image

Vi valde ett privat alternativ och det kommer bli toppen! Imorgon åker Niclas nertill det där satans dreamhack igen och jag blir utan min man i en vecka!!! HATAR det!!

Annars då hur har er helg vart?

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 2 = åtta