Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Kräftis

image

Varje år försöker vi ha en familje kräftskiva vilket är en enastående tradition om ni frågar mig!!!! OCH ja vi kör signal kräftor!!! Är man uppvuxen i Jönköping så är det de som gäller och det är enligt mig typ det bästa som finns!!!! Jag älskar det så mycket att jag nästan blir stressad för jag vill hinna äta så mycket som möjligt! Jag blir liksom skit tråkig under middagen för jag pratar inte med nån!! All fokus ligger på att hitta dom finaste honorna!!!

image

image

Eve gjorde skitgoda Parma chips med en kantarell röra på!!!

image

image

image

image

Vi skulle ta vår årliga Kräftis bild men det gick åt helvete rent ut sagt! Det här blev den bästa !! Men men kul hade vi å snackade ända in på småtimmarna!!!! Längtar redan inför nästa års kräftkalas!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Kräftis

  1. Hej Jennifer!!! Tanken är absolut att podden ska komma tillbaka !! Vi vet bara inte exakt när hur och var vi ska köra men köra det ska vi :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 6