Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Läkare,podlycka och träning

jag har använt mitt löpband idag, high five till mig alltså! Idag har vi lekt med Jenny och Adrian. Och nu myser jag med killarna i soffan. Jag har tvingat dom att kolla på ensam mamma söker! Vilken pang måndag

image

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Läkare,podlycka och träning

  1. Hej åh vad glada vi blir, du har helt rätt vi brukar spela in på tisdagar men denna vecka blir det ons igen :( ibland är det svårt att få ihop pusslet tanken är att vi spelar in det under en tågresa imorgon eftersom vi ska på äventyr tilda och jag :) lovar att lägga upp det så fort det är klart

    Kram kram

  2. Ni brukar väl spela in era poddar på tisdagar? Det var väl bara ett undantag förra veckan då Tilda varit i Paris? :)
    Er pod är SÅ bra! Vill bara lyssna hela tiden typ haha!! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 1