Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Lindex favoriter och pattar

image

Alltså den här rackaren är jag väldigt sugen på nu till hösten!!! Tänker dock att jag är för kort och mullig och då finns risken att det blir riktigt fult!!! Men alltså på tjejen på bilden så är den ju heeeelt magisk!!!!

Today: Hade lunch med min fina Tilda och vi hoppas på roligheter framöver!!! Efter det åkte jag till Frölunda torg för att hämta ut paket! Dock dog mobilen 1 SEKund efter att jag packat ut cirkusen ur bilen så det var bara att vända hem å ladda den!! In i bilen ut packa in igen!!! Svetten lackar å brösten trillar ut ur bh:N och landar på parkeringen!! Den ena ungen gråter över att nappen landat någonstans mellan sätena i bilen och den andra får en vindpust på skjortan och världen rasar samman!!! Lyckas hämta ut paketet och ta mig in på Konsum!!! Där blir det frispel och ramaskri över att man inte får något kinder ägg!!! Sen var det bra med det besöket!!! Glass muta och sen packa in och åka hem!!!!!

Niclas har kommit hem från Sthlm jag har vart på löprunda och sen ringer mäklarn och vill ta om lite bilder GAaah det blir till att städa istället för att ligga i soffan!!! VILL FLYTTA NU

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = tre