Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Lite mer fina presenter.

IMG_0304

IMG_0307

IMG_0310

IMG_0320

Lite mer av de fantastiska sakerna jag fick på min babyshower. TACK bruds.

Hemma efter Fjällbacka helgen och gud så vi slappat och tagit det lugnt. Tror hela familjen behövde lite rehab helg. Men som ALLTID skönt att vara hemma och sova i sin säng. Wince kändes lite varm nu när jag la honom får hålla tummarna för att det inte blommar ut gaah orkar inte har en sjuk familj nu när Bianca snart kommer. Ikväll blir det film i soffan med mannen och rostisar och Oboy! LYCKA för en gravid kvinna.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − två =