Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Little girl

IMG_1582

Igår hade vi en grillkväll och tant Lena kom förbi och mys hängde lite i Kannis. Min älskade mor har åkt hem och jag saknar henne redan. Tur att besöken avlöser varandra och lillebror knackar nog snart på. Han Niclas och Wince ska till slottskogen medan jag och Bianca ska städa och fixa litegrann. Det är nog dags för ett litet bad för ärtan också! Nä nu blir det lite kaffe tröttheten är ENORM hörs sen puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + = fem