Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

livet med två.

Godkväll på er! klockan är 19,24 jag är ensam, både barnen sover, huset är städat middagen lagad och tvättmaskinen spinner i källaren. Hur kommer det sig att man är så sjukt effektiv när man är själv? Hade Niclas vart hemma hade vi bergis inte hunnit äta än. Man slappar liksom till det mer när man är två. Är jag däremot själv så blir jag manisk med tider, välling, kvällsrutiner och sånt där föräldrastrunt. Det är som ett hårt spinning pass det här med småbarn och jag måste bara skicka världens credd til alla ensamstående mammor/pappor därute. JESUS vilket jobb ni gör.

Nu sitter jag på helspänn i soffan och väntar på att någon av dom två ska vakna, kan inte riktigt slappna av, för allt har gått för enkelt. Inga mutor, inget valium ingenting. Eller är det just ikväll någon högre makt anser att Linda Honkala behöver en fröjdefull onsdag. Det är nu jag skulle haft mitt favorit rödvin hemma, åhh vad härligt det hade vart att hälla upp ett glas tända lite ljus och sen måla naglarna. Fast å andra sidan kan jag sätta en hundring på att båda hade vaknat och jag sprungit runt här hemma med O-torkade Nails och försökt få dom i säng igen.

Nej lite kvarg ska jag nog gå och hämta. Det får jag vara nöjd med.

IMG_1604

Livet är fan så mycket roligare när du är hemma

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × 3 =