Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Lunch i huset

Efter vigseln åkte vi till huset och där bjöds det på lite snittar och bubbel.

_BLR4106

_BLR4108

_BLR4113

_BLR4141

_BLR4131

_BLR4139

IMG_2265

_BLR4135

_BLR4226

IMG_2271

IMG_2253

IMG_2285

_BLR4125

_BLR4152

Solen sken, å livet var som mest fantastiskt. Vi var kvar i huset ca 2 timmar innan det var dags för folk att checka in på sina hotell för att sen sluta upp till middagen

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Lunch i huset

  1. Men ååh! Stort och varmt grattis, så kul! Herregudars vad fina ni är, du strålar och ser sådär härligt lycklig ut. Och vilken liten exemplarisk liten tjej ni har, skötte sig väl mao. Så s´roligt att ni fotat mycket. Berätta gärna mer om förberedelserna och hur ni lyckades hålla allt så hemligt. Vilka fick veta innan osv. KRAM
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + 2 =