Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Magen!!!

Idag har jag varit hos barnmorskan igen! Är där två gånger i veckan nu för extra koll! Blodtrycket var högre idag än i fredags vilket kändes tråkigt men men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken! Känns som att jag är i trygga händer! Har fått världens bästa barnmorska på mamamia (karlaplan) och det underlättar verkligen nu när allt är lite jobbigt! I natt lyckades jag sova NOLL,zero 0 minuter så efter min tid hos bm imorse så sov jag först mellan 11-13 och sen mellan 15-17 så vi får väl se hur det blir nu inatt! Just i detta nu ligger jag på spikmattan och försöker få igång förlossningen problemet är bara det att Niclas brukar hjälpa mig upp för jag klarar inte det själv men han är iväg och jobbar och kommer först om en timme eller så och det känns lite saftigt, vi får väl se hur jag löser problemet! Här är dagens mage förresten inte så liten va:)

20130826-222310.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × 1 =