Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Magisk dag.

Men hallå välkommen sommar säger jag! Idag har min älskade vän Tilda varit här med lille Charlize och vi har kört altan häng på hög nivå. Solat, badat i poolen, käkat lunch druckit en miljard koppar kaffe och klappat på kossorna. Jag klagar inte på nånting.

Wince tokdecka för en timme sen helt utmattad av allt ståhej. Nu ska jag vila mig innan jag sätter mig i bilen för att hämta Niclas.

IMG_6664

IMG_6668

Kolla gänget, hur goa är dom inte då?

IMG_6674

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Magisk dag.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 3