Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Magisk kväll!

Bröllopet igår var verkligen fantastiskt vackert! Utomhus, sol, snygga människor,god mat, bra tal ja men ni vet allt! Jag grät ett par gånger och blev ännu mer kär i Niclas! Åhh jag vill också gifta mig när jag blir stor! Men en sak i taget:) vid två snåret satte vi oss i bilen och åkte hem var hemma vid tre vilket innebar att jag var vaken i 21 timmar vilket inte hänt på ca 9 månader! Stor eloge till mig som löste höga klackar så länge. Idag har jag spenderat typ hela dagen i sängen och kvällen blir inget undantag. Jag är sååå möör överallt ni anar inte! Puss å godnatt

20130616-204615.jpg

20130616-204640.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Magisk kväll!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 5 =