Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Malmö life.

image

Igår kväll bytte vi ut utsikten i Fjällbacka mot utsikten från 36:e våningen i Turning torso. Vi lånar våra vänners lägenhet här i två dagar innan vi beger oss mot Falsterbo. På riktigt så är den en helt magisk lya med en sjuk utsikt, så från att ha levt stugliv så blev det värsta lyxen att få komma hit. Dagen har bestått av stros och häng.

image

Wince som älskar lekparker hittade denna i morse utanför huset och blev helt salig.

image

Efter lekparken gick vi ner mot havet och Wince ville såklart stanna och fiska. I en liten fontän av något slag, Han fick napp, en femma ena gången och en plasthaj andra så det blev jackpott. Han är inne i en riktig fiskeperiod nu hoppas det håller i sig. (tommy du får se till så att det blir ett intresse)

image

Folk stannade och tittade på när han fiskade loss, och han blev så stolt så det inte var klokt.

image

Efter fisketuren så dök en polisbil upp och Wince blev helt till sig. Världens gulligaste polis stannade och pratade med honom, visade dom blinkande ljusen och frågade om han ville komma in i polisbilen. Behöver jag säga att det var en fullträff det med.

image

Jag och Bianca bus låg i skuggan och chillade

image

Men nu får man minsann se upp hon rullar som en vessla den lilla damen.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − ett =