Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Man är ju inte alltid på topp.

_BLR2713

En riktig skitdag faktiskt men ibland har man ju även sådana. Vaknade upp med världens halsont och feber tog mig till min akut tid hos professor Lars Åke för att prata om snittet men han kunde inte hjälpa mig. Bröt i hop, fick världens huvudvärk, slängde i mig två Alvedon och låste in mig i sovrummet och tog mig precis upp. Är lite låg idag kommer även vara det imorgon. Men sen ska jag försöka skärpa till mig för på fredag kommer familjen och jag har längtat ihjäl mig och sett framemot detta sen i somras så jag SKA vara pigg. Två dagar av depression och sjukdom sen är det liksom helt enkelt bara slut.

Nu ska jag i vanlig ordning gosa ner mig i soffan, knapra Alvedon och kramas med Nicky the Nick master

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Man är ju inte alltid på topp.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = nio