Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Me and my blue car.

IMG_8612

IMG_8616

IMG_8614

 

Haha Wince leksaker alltså dom är överallt. Imorgon är det fredag å helg lyckoruset fortsätter liksom. Imorgon blir det häng med älskade Tilda och Charlize på alfons Åberg här i Göteborg sen blir det Aw på Niclas jobb. Inser att det inte är så många helger kvar innan Thailand. Herregud måste börja leta fram sommarkläderna. LYXPROBLEM när man tittar ut på skiten här. Puss på er.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 2