Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Men jag orkar inte

Jag går runt och  säger att vi lever i en enda stor klyscha och det gör vi. Det faktum att i faktiskt åker hem idag får mig att må lite dåligt. Jag vill vara kvar här för alltid. Sluta jobba, leva i ett kollektiv, grilla ta ett glas rosse spela spel och ta ett morgondopp vareviga morgon men men man får ju inte alltid som man vill?!

IMG_7436

IMG_7443

IMG_7459

IMG_7438

IMG_7460

IMG_7462

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + 3 =