Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Middagstips

IMG_7799

IMG_7800

IMG_7804

Gårdagens middag var kalvfile med potatis, sparris och svampsås. så himla gott. Älskar att man kan laga lite höstigare mat nu. Igår hade vi en lugn kväll med justt middagen Niclas var deppig över att han inte fick någon IFK biljett. Tilda ringde dock som en ängel och frågade om han ville ha en så jag tror han skaffat sig en ny bästis. Ikväll blir det Halloween middag som förbereds för fullt. Måste ställa mig vis spise n nu hörs senare puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Middagstips

  1. Sparris och en god köttbit är magiskt gott :-) Kan vara favoriträtt, efter perfekt grillad kycklingfilé 😉 haha!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + = 7