Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Midsommar på Landtorp!

Firade midsommar på landtorp med familj och vänner och vi hade det hur bra som helst. Klassiskt midsommar väder, god mat , å massa kärlek! Bilder från gårdagens bröllop hoppas jag på att kunna lägga upp snart!v PUSS

 

Jag och min stora smala kärlek!

Blondes have more fun

Eve gör våra fina kransar

Kamera kaos =)

Otto å Madde

Syskonkärlek

Grabbarna grus

Lycklig när jag får mat

Allvarliga diskussioner på nattekvisten!

Tack fina Marcus å Matilda för allt!!!

 

 

 

 

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = arton