Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

min bästis och jag

IMG_2388

IMG_2385

Fredag och vi har ett mulet Göteborg. Ska snart packa in oss i bilen för en helg i Fjällbacka. Blir dock inget bröllop en här gången utan mer lite hus fix. Ogräs ska bort och sen ska det röjas. Får se hur mycket man får gjort med två små. Har vart på Bvc idag och pratat med dom om Wince, dels om att han är sen med talet men också för att han är arg och ledsen väldigt ofta vilket skär så otroligt i mitt mamma hjärta. Antagligen hör allt ihop för han blir så frustrerad när han inte blir förstådd vilket inte är konstigt. Men hur som så kändes det bra och vi fick en tid till en psykolog som ska hjälpa oss med lite verktyg så att vi kan få vardagen att fungera bättre.

Min älskade stora lilla kille. Har ni tips eller kanske är med om samma problematik så hör gärna av er.

Lillfisen har blivit vaccinerad och ligger och sover ruset av sig. Det var väl allt för nu. Hoppas ni får en go helg puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”min bästis och jag

  1. Tack snälla för dina ord dom värmer och jag lovar att dela med mig av tips om jag får några :) helgen i fjällbacka är toppen hoppas du också haft det gott stor kram

  2. Hej fina!
    Jag har en liten flicka på två år som ofta är arg och ledsen utan anledning & har alltid varit sedan hon kom. Tycker det har blivit något bättre sen talet kom men oftast känns det som att hon inte riktigt vet vad hon vill! Så frustrerande, hjärtskärande och ibland väldigt irriterande om man får säga så. Tänker ofta på att vissa barn föds mer tillfreds och har en positivare ”inställning” till livet vilket gör mig lite orolig. Ska min lilla loppa alltid vara en liten suris? :( Har tyvärr inga tips att ge men motager gärna tacksamt om du får några från psykologen! :) älskar dig blogg och är inne och läser varje dag. Du är så öppen, härlig & humoristisk! Saknar er podd massvis.
    Hoppas ni får en härlig helg i Fjällbacka! Kram på dig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × = fyrtio två