Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Min ettåring !!!

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig idag! Min plan var födelsedagssång och paket öppning på morgon som sig bör men med en kaos natt i bagaget så var det omöjligt! Bianca skrek konstant mellan 04.00 och 10.00 och wince hade astma anfall HEELA natten! Så när klockan ringde imorse hade jag inte ens somnat! Ni fattar ångesten! Men men det var bara att klä på sig och åka till psykologen med lilleman som hade nya tester på schemat! Efter det så fick jag mig tre timmar välbehövlig sömn innan jag kunde agera mamma igen!

image

Men grinig ettåring som blev lite gladare framåt eftermiddagen då vi kunde fira litegrann!

image

Vi avslutade kvällen med fiskpinnar och två griniga ungar! Livet är som det är ibland vi tar nya tag imorgon helt enkelt :) jag hoppas innerligt på lite sömn!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Min ettåring !!!

  1. Hej. Tänkte tipsa om den här hemsidan http://www.lillamargreth.se/produkt/kort-valj-farger/

    Där kan du beställa superfina bilder att använda som bildstöd i vardagen till barnen.
    På förskolan används ofta bildstöd så barnen själva kan vara förberedda och se vad som ska hända under dagen. Då slipper viss känna oro och ovisshet och man kan förbereda dem på vad som komma skall.

    Har dom själv hemma också, dom är verkligen toppen.!!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = femton