Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Min ettåring !!!

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig idag! Min plan var födelsedagssång och paket öppning på morgon som sig bör men med en kaos natt i bagaget så var det omöjligt! Bianca skrek konstant mellan 04.00 och 10.00 och wince hade astma anfall HEELA natten! Så när klockan ringde imorse hade jag inte ens somnat! Ni fattar ångesten! Men men det var bara att klä på sig och åka till psykologen med lilleman som hade nya tester på schemat! Efter det så fick jag mig tre timmar välbehövlig sömn innan jag kunde agera mamma igen!

image

Men grinig ettåring som blev lite gladare framåt eftermiddagen då vi kunde fira litegrann!

image

Vi avslutade kvällen med fiskpinnar och två griniga ungar! Livet är som det är ibland vi tar nya tag imorgon helt enkelt :) jag hoppas innerligt på lite sömn!!1

kommentar på Min ettåring !!!
  1. Frida skrev

    Hej. Tänkte tipsa om den här hemsidan http://www.lillamargreth.se/produkt/kort-valj-farger/

    Där kan du beställa superfina bilder att använda som bildstöd i vardagen till barnen.
    På förskolan används ofta bildstöd så barnen själva kan vara förberedda och se vad som ska hända under dagen. Då slipper viss känna oro och ovisshet och man kan förbereda dem på vad som komma skall.

    Har dom själv hemma också, dom är verkligen toppen.!!!!


Kommentera


6 + = sju