Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Min lördag i bilder!

image

Dagen startade med uppsättning av lite nya tavlor !

image

Fortsatte med lite promenad i solen! Sen blev det till att göra iordning lilleman för hans första kalas

image

Han var så fin och uppspelt och jag smyggrät av stolthet när han och Niclas åkte iväg! BIG MAMA moment!

image

Väl hemma igen började jag och mini kocken att laga kvällens middag! Egna pizzor!

image

Wince var stolt som en tupp !

image

Voila!! Vi gör pizzor på tortilla bröd! Blir super gott!

image

Bomba Bianca med katrinplommon vilket fick önskat resultat! Bra tajmat INNAN badet!

image

Finaste❤️❤️❤️

image

Sen slängde jag i gänget i badet och hällde upp ett glas vin!

image

Skypade med syster i LA. Sen städade vi undan, la barnen och kollade mello! En enligt mig perfekt lördag med min alldeles egna perfekta lilla familj!

Söndag! Pannkaksfrukost! Matteplugg för mig och snart middag hos svärisarna!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × = sjuttio två