Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Mina stora fina vantar

Dagen har löpt på med ganska mycket gnäll på lillkillen. Men han är iallafall överlycklig över sina nya vantar! tack än en gång Natalia!

Har nåtts av så tråkiga nyheter. En kär kollega har gått bort och jag kan inte förstå att det är sant. Livet är så orättvist ibland och allt kan verkligen ändras på 1 sekund. Jag skänker alla mina tankar till din familj!!! Man måste verkligen lära sig att ta till vara på varje dag och leva i nuet, sluta gnälla och vara positiv, precis så som du var. Tack för att jag fick lära känna dig!

Mina fina vänner kom över i eftermiddags och pussade på lillgrodan då blev han minsann lugn och harmonisk. Han har en tendens att alltid vara snäll n’r vi har folk hemma vilket är bra. Hoppas det håller i sig när barnmorskan kommer imorgon. Nu ska jag hoppa upp i soffan och njuta av mina älsklingar. Ta hand om varandra.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 6 = ett