Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Mödravården.

IMG_1303

Well hello och god morgon på er! Igår var jag på auroramottagningen för att få hjälp med min panik inför förlossningen. Eller det jag vill ha hjälp med är att få ett snitt men det vet ni ju redan för jag maler ju på om det här konstant. Men det är lättare sagt än gjort det här med kejsarsnitt ska ni veta. Och Göteborgs kommuns mödravård borde ta och shapea up sig. Nu älskar jag min barnmorska och sådär det är mer fel på systemet, man bollas hit och dit, ingen tar ansvar köerna är otroligt långa det finns inga resurser. Jag har fått vänta 17 veckor för att prata med aurora och inte förrän i slutet på Januari får jag träffa en auroraläkare och då har jag legat på sen i vecka 10 för min panikångest. Jag tycker det är förjävligt. Läste även en artikel i GT igår om att man ska skära ner 11 miljoner nästa år i förlossningsvården i göteborgs kommun  och jag blir så satans upprörd. Upprörd över att andra kvinnor kommer få lida som jag gjort att man ska behöva känna oro över att det inte finns platser när man väl är på väg till förlossningen, att inte hjälp och stöd ska finnas i den utsträckning det behövs. Jag själv har aldrig tidigare haft en tanke på detta då det inte har rört mig det är först nu när jag själv frenetiskt sökt hjälp och inte fått det jag har förstått hur dåligt det verkligen är. Jag trodde ärligt talat inte detta om svenska sjukvård!!!! SKÄRPNING.

Over and out nu släpper vi det för ett tag. Jag och Wince har haft en mys morgon fram till tio då jag var lite ledig på morgonen. Nu är det full rulle fram till kvällen och jag måste genast hoppa ur den här pyjamas outfiten och ta på mig något anständigt. Hörs senare Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Mödravården.

  1. Låter ju helknasigt att dom ska dra ner på den kostnaden!!! Jag betalar gärna lite extra skatt för att vården ska fungera bra för alla!
    Skönt att du är nöjd med barnmorskan mitt upp i allt detta! Betyder verkligen så mycket när man har en bra läkare/sköterska som man går till. Jag har en helt fantastisk diabetessköterska och är så himla glad för det!

  2. Jobbigt att inte få den hjälp du vill ha. Hoppas att det löser sej. Jag är gravid med nummer 5 och har aldrig varit rädd för förlossning fören nu… jobbar med visualisering, yoga och meditation…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 4 = tjugo åtta