Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Möhippa.

image

image

image

image

image

Nu är jag hemma efter en tvådagars möhippa och man är ganska mör. MEN vad kul vi haft. ALLA mina gamla bästisar var samlade och jag har skrattat så att magmusklerna typ värker. På fredagen så vart det middag och utgång i Göteborg och på Lördag morgon puttrade vi till Jönköping för att äta frukost på VOX sen spaa på atlantis, gå på ölprovning på Dunderino och sen ha middag och kalas hos Sofie.

Älskade Jeanina jag är så glad för din skull och stolt över att få vara din vän. Det ska bli helt magiskt att få se dig gifta dig på lördag!!!!!!!

 

Nu får det dock vara nog på festligheter på ett tag, har varit alldeles för mkt nu ett och jag känner att kroppen både mår dåligt och blir fet  så imorgon börjar mitt nya sunda liv. Men först ska vi avverka en sjuihelvetes charkbricka jag och min älskling.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre × 6 =