Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Mommys girl

fast egentligen är hon ju pappas tjej dom ser likadana ut typ!!! Bara det att pappan är skäggig!!! Hur som så har jag fått dille på att klä henne i vitt men det är i allra högsta grad extremt opraktiskt för jag får byta om 70 elva gånger på henne varje dag!!!

image

image

image

Nu sitter hon i korta sekvenser!!! Jag kan inte fatta att wince gick i den här åldern alltså det är tamejtusan helt sjukt!!!!!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + = 7