Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Monday

IMG_5333

Måndag och ny vecka. Jag startade dagen med halsont och illamående (nej jag är inte gravid) men illamåendet börjar försvinna nu så jag börjar bli människa. Alltså hur orkade jag vara gravid när jag mådde illa konstant med Wince dom första 19 veckorna haha helt sjukt. Niclas kom hem från helgens svensexa igår och han var mer död än levande tror jag borde skicka honom på rehab. Eller så ser jag till att beställa pizza, köpa godis och bara ha en kväll i soffan så repar han sig nog.

Nu när jag ser bilden jag precis la upp så inser jag att jag måste slipa köksgolvet, det där jäklans projektet blir ju aldrig av. Känner jag någon som jobbar med sådant i Göteborg? Påtal om projekt så börjar jag se ljuset i tunneln när det kommer till Wince rum. lägger upp lite sneak peaks senare. Nu ska jag ta tag i lite mail och sen ska jag och Wince till lekparken, Puss på er!

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Monday

  1. Haha ja men några vinkvällar måste vi verkligen få ihop innan jag börjar producera nästa!!! Ja men allt är toppen hoppas du mår fint kraaam

  2. Nä det hade väl varit lite synd ändå om du och Tilda inte hade kunnat ha vinkvällar nu i sommar. Fler kids får kanske vänta några månader? 😉
    Hoppas du slipper en förkylning i alla fall och att både måndagen och tisdagen har varit bra. Kram :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = fyrtio