Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Morsdagspresent och orättvis fetma!

IMG_0448

Wince alltså vilken lite shoppare han är som prickar rätt. Precis vad jag önskat mig. Denna kommer åka på när jag sitter där på poolkanten med min drink i handen och med solen i ögonen!

Idag har vi varit flitiga i Kannis minsann. Rensat kök och toaletter i 8 timmar, PUST nu finns det inte så mycket som ett hårstrå som ligger fel. Nästa projekt blir tvättstugan. Tack älskade mor för hjälpen. Status just nu: jag sitter som en svettlök i soffan och eftersvettas efter en löprunda, Niclas sitter med en öl och kollar IFK matchen. Livet är bra orättvist, han blir fan aldrig tjock den karl, han har inte tränat på 6 år och ändå har han magrutor. Jag tränar ofta men har fortfarande bara en DEG!

Life is a bitch sometimes! Nu ska jag hoppa i badet och sen ska jag ha manikyr och pedikyr på mig själv!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Morsdagspresent och orättvis fetma!

  1. Men åsa din fina ord värmer alltid så!!! Tack så jätte mycket. Hoppas allt är bra med dig och att garderobsrensningen lyckades. =)stoor kraam

  2. Måste säga att dina senaste inlägg är så himla bra! Kloka ord i en fin, äkta och härlig text. Din humor lyser igenom precis som att du står med fötterna på jorden. Livet är inte alltid lätt, och ditt sätt att blanda allvar med humor är klockren:) Det speglas och hörs även i podden. Håller tummarna att du får ett jobb gjort för dig liksom, att du hamnar på rätt ställe och får använda dig av allt bra du har. Fick behövlig inspiration till att börja rensa;) Både garderober och kök.. Så tack för det också:) Kram till dig
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + 5 =