Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

My angel

IMG_1351

IMG_1340

IMG_1352

2 månader har gått sen Ärtan Wejrot kom till oss. 2 barns chocken har faktiskt inte kommit än. Jag var förberedd på det värsta men tycker allt gått över förväntan. Visst är endel dagar tuffa men överlag går det ganska lätt. Jag tror det beror på att jag får sova denna gången. Wince han vaknade var 20 de minut medans den här donnan sover sig igenom nätterna med typ två matningar vilket är helt fantastiskt. Sen tror jag också det blir lättare med nummer två eftersom man är tryggare i sig själv och i sin mamma roll och man är liksom inne i hela den här familjekarusellen. Sist gick vi ju i princip direkt från Sturecompagniet till BB och det är klart chocken och kontrasterna blir större då. Vi kör ju liksom villa, volvo och vovve kittet nu så det är  lika bra att göra det fullt ut när man ändå håller på.

Vi är lite piggare idag vilket känns skönt efter en vecka i sängen. Imorgon är det fredag och det är ju aldrig fel Pusss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − = noll