Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

My back

Is killing me! Jag har så ont i ländryggen att jag bara vill lägga mig ner på golvet och skrika! Antar att det kanske är foglossning! Jag vet inte riktigt va jag ska ta vägen men nu har jag iallafall badat och snart kryper jag ner i sängen och sover bort smärtan! Mycket som händer i helgen dels midsommar men även ett till bröllop! Min älskade barndomsvän Mathilda ska gifta sig och som jag ser fram emot det! Jag försöker att rätta till min trötta och slitna uppsyn med en ansiktsmask får väl se om det hjälper:) hoppas på att kunna se ut som en människa till helgen!!! Nu ska jag bara packa sen är jag redo Vi hörs sen pusssss

20130619-213154.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × ett =