Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

My timbs

IMG_0207

Wince fick nya Timberlands för ett tag sen och han (läs jag) älskar dom. Snygga, varma och lätta att få på då det är en dragkedja på sidan. Det är störande att hans skogarderob är bättre än min egen  =( får bli ändring på det minsann.

Nu är det alltså bara 26 dagar kvar tills min förlossning ska sättas igång och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att vi ska få en liten bebis till. Jag kan inte tillåta mig själv att njuta och må bra, är så himla rädd över att saker och ting ska gå fel, över att hon inte ska må bra och sådär. Vet att man inte ska tänka så men jag kan inte låta bli. Saken är ju att jag inte kan göra något åt det så det är väl egentligen bara att försöka fokusera på rätt saker. Alltså jag är ju så hormonell haha snacka om att vara instabil och ha känslorna utanpå kroppen. Igår hade jag typ förvärkar hela dagen och idag har jag som mensvärk runt hela magen och ryggen, hoppas det ger med sig så jag kan få lite gjort. Det lyxiga är ju att jag bara kan ligga i sängen om jag vill, om jag bara tillåter mig själv att få vara lat vilket jag sällan gör. Kanske att det blir så idag när jag tänker efter.

Vi hörs senare Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 2