Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

My valentine!!

Hoppas ni har en fin dag i stugorna! Oavsett om ni firar eller inte! Som singel hatade jag den 14 februari men nu när man är fru och småbarnsmamma så piggar den minsann upp!

image

Hämtade wince på dagis och möttes av en stor kram och det här fina hjärtat! -det står mamma jag älskar dig sa han! Tror ni jag började gråta eller!?!

Väl hemma började vi göra i ordning vår alla hjärtansdag middag som vi skulle ha när pappan kom hem!

Wince pyntade bordet med hjärtan, serpentiner flaggor och Gud vet vad!

image

Så mysigt! Niclas kom hem med världens största rosor och fina badoljor!

image

Just nu skriker Båda barnen och det här badet , tryffelsalamin och bubblet känns långt borta! Men jag hoppas vi hinner med det innan midnatt!

image

Man ska aldrig planera in ngt med småbarn för det blir aldrig som man tänkt sig! Hahah men men vi har det mysigt ändå! Någon gång somnat dom väl

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ fem = 9