Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

När det tar slut…

4 veckors semester börjar nu lida mot sitt slut och familjen är nu åter samlad och tillbaka i huset i Göteborg. Kändes konstigt att komma hem efter så lång tid. Skönt men samtidigt lite sorgligt. Sommaren skulle ju vara oändligt lång och grillkvällarna skulle ju aldrig ta slut. Det var längesen jag var hemma men det känns samtidigt som att det var igår som jag stod här med all packning och förväntan. Allt vi skulle hinna med. Alla vi skulle träffa….

Vi har haft det så himla bra men mycket vill ha mera. Jag hade så gärna haft Niclas hemma ett tag till.  Men nu är det som det är och det är bara att bita i det sura äpplet och tvätta all smutstvätt och se framemot roligheter som komma skall. Igår avslutade vi med en middag på Bryggan, jag åt världens godaste bläckfisk och skrattade natten lång med fina vänner Nu sitter jag hemma i soffan 3 kg fetare än vad jag var sist jag satt här och snart bättrar vi på det hela med lite tryffelsalami. Tar tag i mitt liv på måndag tänkte jag. Då blir det träning nyttig mat och vinet det byter jag ut mot vatten…

IMG_5888

Tack alla som vart med och förgyllt semestern!!!!!! Nu kommer bloggen komma igång på riktigt igen!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 3