Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

När det trillar ner godsaker som en skänk från ovan!

Jag är ju utbildad makeup artist och jobbade som det tidigare, då hade jag även en sminkblogg tillsammans med min kollega och vän Mikaela, vid den tiden var man bortskämd med produktprover som damp ner i brevlådan var och varannandag men när vi slutade blev vi bortglömda och oviktiga och det är därför man som trött gravid tjej blir extra glad när det dimper ner ett paket någon gång då och då. Idag kom det en härlig bag från Loreal som genast ska testas, och jag kan säga som så att det kom i rättan tid för jag hade bestämt mig för att springa ner på stan och fylla på min tomt ekande sminkväska imorgon men nu behöver jag inte fylla på med alls lika mkt och kan spara en krona eller två vilket är bra! Har ju märkt att det verkligen inte är gratis att skaffa barn, det ska inhandlas vagnar,stolar,sängar, kläder ja ni vet ju! ALLT =)

Väntar just nu på att Niclas ska komma hem för idag blir det till att storhandla. Försöker beta av alla tråkgrejer som räkningar och handling på en gång så kan glömma det sen =)  Hörs sen Kram på er

Någon annan som har problem med att ladda upp biler? Hmm försöker igen senare

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 6 = ett