Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

New in bedroom

Blocket är ju himla fräsigt ibland det måste jag ju säga! Igår shoppade jag loss två ”nya” sängbord!!! Ord pris 3 tussingar jag betalade 700 !!! Mer blocket och second hand shopping åt folket!

image

image

Nu ska jag bara få upp tavlor på väggen!! Nån som har tips vet inte om jag vill ha flera olika eller en stor?!? Sugen på ngt oväntat

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 5 = trettio