Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Newbie.

kappahl rosa

Jag har en liten crush på alla Newbie kläder och jag längtar efter att få gå bananas till lilla B. Har inte köpt något än men har väldigt mycket neutralt i små storlekar från Wince. Men jag tänker klänningar, fluff, rosetter, tyll, ja ni fattar den här lilla kidden kommer va så tjejig så det inte kommer bli klokt. När började jag köpa grejer till Wince?Kan man börja i vecka 22 eller är det för tidigt? Åhh längtar efter bebis gos och kräklukt nu =)

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Newbie.

  1. Så galet gulligt med barnkläder för små tjejer, förstår att du längtar. Lyssnat på podden ikväll, kändes väldigt spontan, ni är så härliga! Men du, måste få fråga då jag inte riktigt hängt med ang din familj och syskon. Är ni 3 eller 4 st, hel/halv? Olika efternamn? Tycker ni är så olika till utseendet, berätta gärna om du vill:)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 9 = noll