Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Ni måste laga detta!!!

IMG_6631

Här ser ni en bild på ett mos, OCH det är inte vilket mos som helst DIREKT nej nej hörrni det är Christine Svärds mandelpotatis mos och det är typ det godaste jag stoppat i min mun. Hon delade med sig av sin hemlis och jag kan ju inte låta bli att dela med mig så här kommer det.

Köp ett gäng mandelpotatisar skala och koka loss som vanligt.  Sen kommer trixet man smälter smör i en kastrull häller i mjölk och ser till så att det är lite gottigt varmt och när det är de då ska man sakta lugnt och försiktigt hälla i det i potatisgojjset och göra mos av det hela, krydda med salt vitpeppar och släng på lite persilja så har du det godaste moset EVER! hemligheten är alltså värmen på smöret och mjölken samt den slöa rörelsen.

GLÖM ICKE DETTA!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − = noll