Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

No more blondie blonde.

IMG_7749

Igår fick jag ett ryck och gick till frisören vilket inte hänt på bra länge. Dämpade dom gula topparna och la i en lite mörkare bottenfärg. Nu verkar det ha hänt ngt med kameran så jag får inte till bra bilder men får ge mig på ett nytt försök sen =) är himla nöjd i alla fall. Nu ska jag lägga mig på golvet i Wince rum och leka med bilar (och ja han har dockor också men tycker inte det är roligt så nej jag tvingar honom inte att leka med bilar för att bli grabbig.)

Fy fan för det tragiska som skett i Trollhättan, jag blir helt matt och ledsen. Usch vad jag lider med dom drabbade

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + = sju