Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Nu kommer kylan

Vi har ju planer på att åka till fjällen över nyår och då måste han vara varm kotten! jag har spanat runt på overaller men blir tokig. Vad ska man köpa??

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Nu kommer kylan

  1. jaa pandan e goo. Vet inte när vi ska ner men snart hoppas jag. Har ni inga sthlms planer du å charlize saknar er PUSS

  2. Utan tvekan lilla pandan från mini rodini! :) typ den sötaste jag sett! Förresten, så fin han är lillkotten, helt underbar! Saknar er! När kmr ni till Gbg? PUSS!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = ett